Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

4 ÖZNE Yükleme sorulan "kim, ne" sorula- rına özne yanıt verir. ZARF TAMLAYICISI Yükleme sorulan "nasıl, ne zaman, ne kadar, niç

4
ÖZNE
Yükleme sorulan "kim, ne" sorula-
rına özne yanıt verir.
ZARF TAMLAYICISI
Yükleme sorulan "nasıl, ne zaman,
ne kadar, niçin, niye, nereye, kim-
le, neyle" sorularına zarf tamlayı-
Cısı yanıt verir.
MIRAY YAYINLARI
NESNE
Yükleme sorulan "ne, neyi, ki

4 ÖZNE Yükleme sorulan "kim, ne" sorula- rına özne yanıt verir. ZARF TAMLAYICISI Yükleme sorulan "nasıl, ne zaman, ne kadar, niçin, niye, nereye, kim- le, neyle" sorularına zarf tamlayı- Cısı yanıt verir. MIRAY YAYINLARI NESNE Yükleme sorulan "ne, neyi, kimi" sorularına nesne yanıt verir. Bu bilgilere göre, 1. Roman karakterlerinizi seçerken neye dikkat ediyorsunuz? II. Pencerenin önünde lapa lapa yağan karı izlerken ne hissettin? III. İstanbul'da gittiğimiz tiyatro oyununda Deren'i mi gördün? IV. Sınav öncesinde konu tekrarlarını ne zaman yapmalıyım? cümlelerinin hangilerinde soru ifadesi aynı ögeyi buldurmaya yöneliktir? A) I ve II B) I ve III C) II ve III 196 ROATAL PAREN YER TAMLAYICISI Yükleme sorulan "kime, kimde, kimden, neye, neyde, neyden, ne- reye, nerede, nereden" sorularına yer tamlayıcısı yanıt verir. D) III ve IV www.mirayyayinlari.com.tr.