Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

NEWTON YAYINLARI esinde bos birakilan yere aşa B deviefinisi kolayca yapabileceğinizi açıklamak kartinis toplayabilmenize yardim

NEWTON
YAYINLARI
esinde bos birakilan yere aşa
B deviefinisi kolayca yapabileceğinizi açıklamak
kartinis toplayabilmenize yardimci olmak
D) zamara nas verimli kufanabileceğinizi anlatmak
10. Bilimsel bulgular sebze ve meyvelere renklerini
veren maddelerin

NEWTON YAYINLARI esinde bos birakilan yere aşa B deviefinisi kolayca yapabileceğinizi açıklamak kartinis toplayabilmenize yardimci olmak D) zamara nas verimli kufanabileceğinizi anlatmak 10. Bilimsel bulgular sebze ve meyvelere renklerini veren maddelerin sağlığımız açısından çok yararlı olduğunu gösteriyor. Örneğin domatese kırmızı rengi veren "likopen" adlı maddenin damar hastalık- larına yakalanma riskini azalttığı, ıspanak gibi koyu nin bir göz hastalığıyla savaşmada yardımcı olduğu yeşil renkli sebzelerde bulunan "lutein" adlı madde- belirtiliyor. Bu metinde altı çizili geçiş ve bağlantı ifadesi- nin kullanılma amacı aşağıdakilerin hangisinde verilmiştir? A) Anlatılanları özetlemek B) Düşünceyi daha anlaşılır hale getirmek C) Düşüncenin farklılaştığını göstermek Anlatılanları farklı yönlerden desteklemek TÜRKÇE KAZANIM SINAVI merun #79 11.