Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

regte onun hakligini gösterdi. Hz. Muhammed'in bu olaydaki yaklaşımında peygamberlerin özelliklerinden hangisi ono çıkmaktadır?

regte
onun hakligini gösterdi.
Hz. Muhammed'in bu olaydaki yaklaşımında
peygamberlerin özelliklerinden hangisi ono
çıkmaktadır?
AV SK
B) Epanet
cr Ismet
D) stanet
Teblig
17.
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersine giren Recep
Öğretmen sabah namazının farzının

regte onun hakligini gösterdi. Hz. Muhammed'in bu olaydaki yaklaşımında peygamberlerin özelliklerinden hangisi ono çıkmaktadır? AV SK B) Epanet cr Ismet D) stanet Teblig 17. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersine giren Recep Öğretmen sabah namazının farzının kılınışını şu şekilde anlatır: Hazırlık şartları tamamlandıktan sonra kıbleye yönelerek ayakta durulur. Ayakta iken Kur'an'dan bir miktar ayet okunur ve eller dizlere koyularak yere paralel bir şekilde eğilinir. Ardından doğrulunur ve iki kez alin ve burun yere koyularak secde edvin Bu uygulamalar ikinci rekâtta da aynı şekilde yapılır ve ikinci rekâtın sonunda Ettehiyyatü okunacak kadar dizler üzerine oturulup bazı duaların okunmasının ardından selam verilerek namaz tamamlanır. Buna göre Recep Öğretmen, namazın kılınış şartlarından hangisine değinmemiştir? A) Iftitah tekbiri B) Kiraat Ruku D) Kıyam E) Kade-i ahire