Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele

Laiklik – Atatürk İlke ve İnkılapları Ders Notları

Atatürkçü Düşünce, Cumhuriyetçilik, Milliyetçilik, Halkçılık, Laiklik, Devletçilik, İnkılapçılık... Atatürk İlkeleri hakkında bilmen gerekenler burada!

2 dakikalık okuma
Kunduz Eğitmen tarafından yazıldı, 9.09.2020
Laiklik – Atatürk İlke ve İnkılapları Ders Notları

Hesap Oluştur

Ücretsiz kaydol, sınırsız video içerikler ve soru çözümleri ile sınava hazırlan!

ÜCRETSİZ KAYDOL

 

Konu çalışmalarını tamamladıktan sonra, zaman zaman notlarına ve özetlerine bakmaya ihtiyaç duyabilirsin. Tekrar yaparken ya da soru çözerken notlara göz atmak ve gerekli ipuçlarını almak, öğrenme aşamasında sana epey yardımcı olacaktır. Kunduz ekibi olarak, alanında uzman eğitmenlerimizin de desteğiyle, her konuda mutlaka görmen gereken Tarih dersi özetleri, ipuçları, ders notları derlemesi hazırladık!? Bu yazımızda Atatürkçü Düşünce Sistemi, Atatürkçülük, Atatürk İlkeleri olan Cumhuriyetçilik, Milliyetçilik, Halkçılık, Laiklik, Devletçilik ve İnkılapçılık hakkında bilmen gerekenler ve Atatürk İlke ve İnkılapları konusuna ait soruları çözerken işine yarayacağını düşündüğümüz ipuçları yer alıyor. Umarız bu notlar sana yardımcı olur. İyi okumalar!

Atatürk İlke ve İnkılapları: Cumhuriyetçilik, Milliyetçilik, Halkçılık, Laiklik, Devletçilik – İnkılapçılık

???

Şimdi soru çözümlerine devam edebilirsin!

Atatürkçü Düşünce Sistemi ve Atatürkçülük, İlke ve İnkılaplar konusunda bolca soru çözerek pratik yapabilirsin. Atatürkçü Düşünce Sistemi ve Atatürkçülük, İlke ve İnkılaplar, Tarih dersi için ilk ve temel konulardan biri olduğu için iyice pekiştirmen önemli. Atatürkçü Düşünce Sistemi, Atatürkçülük, Atatürk İlkeleri olan Cumhuriyetçilik, Milliyetçilik, Halkçılık, Laiklik, Devletçilik ve İnkılapçılık gibi alt başlıklar pek çok bilgi ve kavram içeriyor. Bu da daha çok soru tipini barındırdığı anlamına gelir. Bu konudan direkt soru gelebildiği gibi, farklı konuların da içinde sıkça geçtiğini görüyoruz. Ders Tarih olunca bu kavramlar, her zaman karşımıza çıkabilir! TYT ve AYT Tarih testlerinde de sıklıkla sorulması tercih edilen konulardan biri.

Mustafa Kemal Atatürk hangi iki ilkeyi partiler üstü görerek, siyasi tartışmalardan uzak tutmak istemiştir?

TARİH

LAİKLİK

Mustafa Kemal Atatürk hangi iki ilkeyi partiler üstü görerek, siyasi tartışmalardan uzak tutmak istemiştir?

Bilgileri, tanımları ve önemli ipuçlarını öğrendikten sonra, soruların içinde nasıl yer aldığını görmen gerekli. Konu anlatımı yazılarımıza göz attıktan sonra, kendi kaynaklarına ek olarak MEB Kaynaklarını da incelemen faydalı olabilir. Tarih netleri yükseltmedeki anahtar bolca soru çözmek ve yapılamayan soruların doğrusunu öğrenmek. Kunduz’da şu ana kadar, Atatürkçü Düşünce Sistemi ve Atatürkçülük, İlke ve İnkılaplar konulu binlerce soru alanında uzman Tarih eğitmenleri tarafından çözüldü. Daha fazla Atatürkçü Düşünce Sistemi ve Atatürkçülük, İlke ve İnkılaplar sorusu ve detaylı çözümlerini görmek istersen, aşağıdaki butona tıklayabilirsin! Uygulamamız içerisinden ücretsiz erişebileceğin soru ve detaylı çözümler ile, bu konudaki hakimiyetini arttırman mümkün!

Sınava hazırlanmanın en kolay yolu

Sınırsız video içerikler ve soru çözümleri ile sınava hazırlan

ÜCRETSİZ KAYDOL