Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele

Özel Dörtgenler Konu Anlatımı ve Örnek Soru Çözümü

Özel Dörtgenler konu anlatımı ve örnek soru çözümü senin için hazırlandı! Dörtgenler hakkında bilmen gerekenler bu yazıda!

1 dakikalık okuma
Kunduz Eğitmen tarafından yazıldı, 19.08.2021
Özel Dörtgenler Konu Anlatımı ve Örnek Soru Çözümü

Hesap Oluştur

Ücretsiz kaydol, sınırsız video içerikler ve soru çözümleri ile sınava hazırlan!

ÜCRETSİZ KAYDOL

 

Özel Dörtgenler konusu, TYT ve AYT Matematik testinde Geometri kısmı altında karşına çıkabilecek önemli bir konu. Farklı dörtgen çeşitlerine dair formüller ve kurallar mecvut. Her sene mutlaka soru geliyor. Aynı zamanda farklı alt başlıklar içermesi sebebiyle uzun olduğu söylenebilir, kapsamlı bir çalışma gerektiriyor. Başka konularla da bağlantılı. Kare, Dikdörtgen, Paralelkenar, Yamuk, Eşkenar Dörtgen, Deltoid bu konunun alt başlıkları arasında. Soru çözmeye başladıktan sonra bu konunun sana çok kolay geleceğine eminiz! Şimdi birlikte Özel Dörtgenler konusunu keşfedelim!

Özel Dörtgenler Listesi

Aşağıdaki linklerden, bu konunun ilgili alt başlıklarına ulaşabilir ve konu anlatım içeriklerimizi inceleyebilirsin. Bu konular hakkında bilmen gereken kurallar, formüller, örnek soru çözümleri için hemen tıkla!


Bilgileri, tanımları ve önemli ipuçlarını öğrendikten sonra, soruların içinde nasıl yer aldığını görmen gerekli. Geometri Konu Anlatımı yazılarımıza göz attıktan sonra, kendi kaynaklarına ek olarak MEB Kaynaklarını da incelemen faydalı olabilir. TYT ve AYT Geometri dersindeki netleri yükseltmedeki anahtar, konu çalışmalarını tamamladıktan sonra bolca soru çözmek ve yapılamayan soruların doğrusunu öğrenmek.

Her ders için değişmeyen kilit nokta bol bol soru çözümü ile pratik yapmak. Çözemediğin sorulara yanıt bulmak istiyorsan sınava hazırlık sürecinde Kunduz hep yanında! Profesyonel eğitmenler tarafından hazırlanan Soru Çözümü, binlerce soru ve çözümden oluşan Soru Bankası hizmetlerimizden faydalanabilirsin.

Sınava hazırlanmanın en kolay yolu

Sınırsız video içerikler ve soru çözümleri ile sınava hazırlan

ÜCRETSİZ KAYDOL