Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

1. Bu testte sırasıyla, Tarih (1-5), Coğrafya (6-10), Felsefe (11-15), Din Kü ilgili 25 soru vardır. 2. Cevaplarınızı, cevap kâğ

1. Bu testte sırasıyla,
Tarih (1-5), Coğrafya (6-10), Felsefe (11-15), Din Kü
ilgili 25 soru vardır.
2. Cevaplarınızı, cevap kâğıdının Sosyal Bilimler Testi iç
SOSYAL BİLİML
1. Osmanlı Devleti, Bizans yönlü genişleme siyaseti takip ederken
bazen çatışma ba

1. Bu testte sırasıyla, Tarih (1-5), Coğrafya (6-10), Felsefe (11-15), Din Kü ilgili 25 soru vardır. 2. Cevaplarınızı, cevap kâğıdının Sosyal Bilimler Testi iç SOSYAL BİLİML 1. Osmanlı Devleti, Bizans yönlü genişleme siyaseti takip ederken bazen çatışma bazen de uzlaşma yolunu takip etmiştir. Örneğin; Harmankaya tekfuru Köse Mihal, Osmanlıların hizmetine girerek çok yararlılık göstermiş ve Osman Bey'in en yakın silah arkadaşlarından olmuştur. Yalnızca bu bilgilere bakılarak aşağıdaki yargılardan hangisine ulaşılamaz? .... B TYT DENEME SINAVI A) Osmanlıların gaza ve cihat anlayışıyla hareket ettiği B) Osman Bey'in savaşçılarının arasında sadece Türkmen beyle- rin bulunmadığı C) Osmanlı Devleti'nin ilk dönemlerinden itibaren batı yönünde iler- ¹lemeyi hedeflediği DOsman Bey'in Bizans toprakları üzerinde hâkimiyet kurduğu E) Osman Bey'in Bizans'taki taht kavgalarında taraflı davrandığı 3.