Soru:

14. f(x) = f'(x) + f(1) olarak tanımlanıyor. Buna göre, 3 x³ + 2x + x²+1 C=(S)g=(S)g ifadesinin değeri aşağıdakilerden A) 3x² +

14.
f(x) = f'(x) + f(1)
olarak tanımlanıyor.
Buna göre,
3
x³ + 2x + x²+1
C=(S)g=(S)g
ifadesinin değeri aşağıdakilerden
A) 3x² + 1
B) 3x² + 4
D) 3x² +9
fYX-x+1L 4
est ismlo
glige
hangisine eşittir?
C) 3x² + 7
E) 3x² + 11

14. f(x) = f'(x) + f(1) olarak tanımlanıyor. Buna göre, 3 x³ + 2x + x²+1 C=(S)g=(S)g ifadesinin değeri aşağıdakilerden A) 3x² + 1 B) 3x² + 4 D) 3x² +9 fYX-x+1L 4 est ismlo glige hangisine eşittir? C) 3x² + 7 E) 3x² + 11

Soru Çözümünü Göster