%71 Dev İndirimde Son Gün 19 Mayıs! 2025 paketlerinde fiyat artışından etkilenmemek için bugün paketini al.

Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

16. Kuzey Bati Doğu Güney Bir okuldaki 8 A, B ve C sinifları ile yabancı dil sınıfı, spor salonu, müzik ve satranç odaları ba- t

16.
Kuzey
Bati
Doğu
Güney
Bir okuldaki 8 A, B ve C sinifları ile yabancı dil
sınıfı, spor salonu, müzik ve satranç odaları ba-
tidan doğuya doğru sıralanmıştır. Sıralama ilgili
bilinenler şunlardır:
• 8-A sınıfı en batıda da en doğuda da yer al-
mamaktadır

16. Kuzey Bati Doğu Güney Bir okuldaki 8 A, B ve C sinifları ile yabancı dil sınıfı, spor salonu, müzik ve satranç odaları ba- tidan doğuya doğru sıralanmıştır. Sıralama ilgili bilinenler şunlardır: • 8-A sınıfı en batıda da en doğuda da yer al- mamaktadır. . Spor salonu ve satranç odası yan yana yer almaktadır. • 8-B sınıfı ile 8-A sınıfının arasında yabancı dil sınıfı bulunmaktadır. • 8-C sınıfı, satranç odasının hemen yanında ve doğusunda yer almaktadır. 8-B sınıfının batısında herhangi bir derslik veya etkinlik sınıfı bulunmamaktadır. Bu bilgilere göre aşağıdakilerden hangisi ke- sinlikle yanlıştır? A) En batıda 8B sınıfı yer almaktadır. B) Yabancı dil sınıfı batıda yer alan ikinci sınıftır. C) Müzik sınıfı en doğuda yer almaktadır. D) Satranç odası tam ortada yer almaktadır.