Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

8. 11. Anlarda an sütüyle beslenen dişi yavru kraliçe an olurken çiçek tozu (polen) ile beslenen dişi yavru- nun işçi an olması

8.
11.
Anlarda an sütüyle beslenen dişi yavru kraliçe an
olurken çiçek tozu (polen) ile beslenen dişi yavru-
nun işçi an olması monosyr
Van kedisinin gözlerinin farklı renkte olmasi
Yukanda bazı canlılarda meydana gelen olaylar verilmiştir.
Buna göre aşağı

8. 11. Anlarda an sütüyle beslenen dişi yavru kraliçe an olurken çiçek tozu (polen) ile beslenen dişi yavru- nun işçi an olması monosyr Van kedisinin gözlerinin farklı renkte olmasi Yukanda bazı canlılarda meydana gelen olaylar verilmiştir. Buna göre aşağıdakilerden hangisi vanketir 1. olay anlarda beslenme biçiminin genlerin işleyişinde değişiklik meydana getirebileceğini ispatlan B) 11. olayda genlerin yapısı değişmiştir. V Her iki olay da kalıtsal özellikledir. D) 1. olay güneşin etkisiyle tenin bronzlaşması, II. olay bir kangurunun albino olması olayı ile benzerlik gösterir. I. DNA'da 4 çeşit nükleotid bulunur II. Aynı ailenin çocuklarında DNA'lar üzerinde nükleotid dizilimleri aynıdır. III. DNA üzerinde belli bir karakterden sorumlu kısım nükleotidlerden oluşur. IV. Tüm nükleotidlerin yapısında ortak olarak adenin bazı bulunur.