Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

9. 111-D IV Y III → Y IV - D Maddelerin birbiri ile etkileşime girmeleri sonucu molekül yapılarının değişmesi, yeni maddelerin o

9.
111-D
IV Y
III → Y
IV - D
Maddelerin birbiri ile etkileşime girmeleri sonucu molekül
yapılarının değişmesi, yeni maddelerin oluşması olayı kim-
yasal tepkime olarak adlandırılır.
-D
Y
IV-D
Ill-D
IV Y
Alp kimyasal bir tepkimeye ait kütle-zaman grafiğini

9. 111-D IV Y III → Y IV - D Maddelerin birbiri ile etkileşime girmeleri sonucu molekül yapılarının değişmesi, yeni maddelerin oluşması olayı kim- yasal tepkime olarak adlandırılır. -D Y IV-D Ill-D IV Y Alp kimyasal bir tepkimeye ait kütle-zaman grafiğini yandaki gibi çizmiştir. Grafiği yorumlayan Alp'in arkadaşları; 1. Tepkime-senunda beş yeni ürün oluşmuşturu II. X, Y ve Z maddelerinin içerdiği toplam atom sayısı T ve V maddelerinin içerdiği toplam atom-sayısından daha fazladır. III. Tepkime sonunda kapta X Y, Z ve T maddeleri bulunur. IV. V maddesinin kütlesi zamanla azalmıştır. Bilimleri Testi BLI-D IND All D IV-D 90 60 50 20 10 you CI→D INY III Ap IV→Y Kütle (g) N-Y yorumlarını yapıyorlar. Buna göre yapılan yorumların doğru (D) ya da yanlış (Y) olarak eşleştirilmesi hangi seçe- nekte doğru verilmiştir? WI-D T+V=X+4+2 Z → Y Zaman III → D IV → D Diğer sayfaya geçiniz.