Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Soru:

alırlar. Ayak Parmağı Şekillerine Göre Kişilik Analizi Ateş Tipi Parmaklar: Bu parmak tipinde başparmak ile diğer parmaklar aras

alırlar.
Ayak Parmağı Şekillerine Göre Kişilik Analizi
Ateş Tipi Parmaklar: Bu parmak tipinde başparmak ile diğer parmaklar arasında boşluk vardır.
Bu parmak tipine sahip kişiler yaratici, enerjik ve hırslı olurlar. Beraber vakit geçirmesi eğlenceli
karakt

alırlar. Ayak Parmağı Şekillerine Göre Kişilik Analizi Ateş Tipi Parmaklar: Bu parmak tipinde başparmak ile diğer parmaklar arasında boşluk vardır. Bu parmak tipine sahip kişiler yaratici, enerjik ve hırslı olurlar. Beraber vakit geçirmesi eğlenceli karakterlerdir ve macerayı çok severler. Gezgin Tipi Parmaklar: Bu parmak tipinde parmaklarının arası ya doğal olarak çok açıktır ya da bunlar rahat bir şekilde esneyebilirler. Bu ayak tipine sahip insanlar her an maceraya atılmaya hazırdır . Özgürlüklerine düşkün bu kişiler yeni yerler görmek ve yeni bir eve taşınmaktan çok zevk Kare Tipi Parmaklar: Bu parmak tipinde başparmak uzun, diğer parmaklar hemen hemen aynı boydadır . Bu ayak tipine sahip kişiler çok eğlenceli tiplerdir. Partilerde daima odak noktası olurlar. Sabahları uyuyup geceleri yaşamayı tercih ederler. Eğlenmesini çok iyi bilirler ve arkadaşlarının iyi vakit geçirmek istediklerinde aradıkları ilk kişi olurlar. Eğilim Tipi Parmaklar: Bu parmak tipinde ikinci ve üçüncü parmaklar arasında boşluk olur ve ikinci parmak başparmağa doğru yatıktır. Bu ayak şekline sahip insanlar genelde sessiz, barışçıl kişilerdir. Sosyalleşmeyi sevmezler. Sosyalleşmek yerine evde kalıp kitap okumayı tercih ederler. Bu bilgilere göre “arkadaşları arasında sevilen, onları eğlendiren; serüveni seven, hareketli, aktif ve daha önce görülmeyen yeni bir şeyler ortaya koyabilen" birinin ayak tipi aşağıdakilerden hangisi olabilir? B) C) D)