Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

LLLLLL S AKILLI TABLETLERDEN KIL TABLETLERE DÜNYADAKI İLK YAZI TÜRLERİ Che Name (NO 3200) om te yon bulunmama nike Alobesi (MO 1

LLLLLL
S
AKILLI TABLETLERDEN
KIL TABLETLERE
DÜNYADAKI İLK YAZI TÜRLERİ
Che Name (NO 3200)
om te yon bulunmama
nike Alobesi (MO 100
www.p
4 Be Doğu Ak
Aen
GEGNIST
GUNUNO
BILGININ
Nyeregit You (MO 3000)
Norlar resimleri simgeleştirerek hiyor
AKTARILM
KULLANI

LLLLLL S AKILLI TABLETLERDEN KIL TABLETLERE DÜNYADAKI İLK YAZI TÜRLERİ Che Name (NO 3200) om te yon bulunmama nike Alobesi (MO 100 www.p 4 Be Doğu Ak Aen GEGNIST GUNUNO BILGININ Nyeregit You (MO 3000) Norlar resimleri simgeleştirerek hiyor AKTARILM KULLANIL ARAÇLAR B FEN BİLİMLERİ 9. Atomun yapısındaki proton, nötron ve elektron taneciklerinin kütleleri arasındaki ilişkiler eğit kollu tera ziler ile aşağıdaki gibi modellenmiştir. Yeşil renk ile temsil edilen tanecik pozitif yüklüdür. B) Mavi renk ile temsil edilen tanecik yüksüzdür. Kırmızı renk ile temsil edilen tanecik atomun katmanlarında bulunur. Kırmızı ve yeşil renk ile temsil edilen taneciklerin yükleri birbirile zıttır. B Üç farklı renkle temsil edilen tanecikler ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi kesinlikle doğru- dur? Bilim insanları eski çağlardan günümüze kadar atom hakkında birçok gözlem yaparak, bu den elde ettikleri bilgileri açıklamak için çeşitli teoriler ortaya koymuştur. Bu teorilerini destek modeller tasarlamışlardır. görüsleri verilmiştir.