Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Soru:

lü- iş- na il- de er Haber yazılarında okur, yüzeysel bilgi ile karşı karşıyadır. Röportajda ise yaşam ile yaşamın ve olayların

lü-
iş-
na
il-
de
er
Haber yazılarında okur, yüzeysel bilgi ile karşı karşıyadır.
Röportajda ise yaşam ile yaşamın ve olayların özüyle karşı
karşıya kalır. Haber, gerçeğin kabaca yansıması, röportaj
ise yaşamın özüne doğru bir iniştir.
Bu parçada geçen “ya

lü- iş- na il- de er Haber yazılarında okur, yüzeysel bilgi ile karşı karşıyadır. Röportajda ise yaşam ile yaşamın ve olayların özüyle karşı karşıya kalır. Haber, gerçeğin kabaca yansıması, röportaj ise yaşamın özüne doğru bir iniştir. Bu parçada geçen “yaşamın özüne doğru bir iniş" sözüyle asıl anlatılmak istenen aşağıdakilerden hangisidir? A) Yaşamsal gerçekliği yansıtma B) Hayatın ayrıntılarına yer verme C) Sıradan olaylarröne çıkarma D) Okuyucuya gereksiz bilgiler sunma en 6.