Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele

TYT AYT Geometri Konu Anlatımı ve Örnek Soru Çözümü

Her konu için Kunduz eğitmenleri tarafından hazırlanmış TYT AYT Geometri ders notlarına ve örnek soru çözümlerine bu yazımızdan ulaşabilirsin!

2 dakikalık okuma
Sonnur tarafından yazıldı, 16.03.2022
TYT AYT Geometri Konu Anlatımı ve Örnek Soru Çözümü

Hesap Oluştur

Ücretsiz kaydol, sınırsız video içerikler ve soru çözümleri ile sınava hazırlan!

ÜCRETSİZ KAYDOL

 

Geometri, kendi başına bir ders olmasa da Matematik içerisinde önemli bir yere sahip. Hem TYT hem de AYT’de yer alıyor olması sebebiyle başta Sayısal öğrencileri olmak üzere her YKS öğrencisinin çalıştığı bir alan. Geometri için çalışma tavsiyelerinden daha önceki yazılarımızda bahsetmiştik. Çalışma programın hazır, ihtiyacın olan konu listesi ve konu anlatım materyalleri ise doğru yerdesin! Aşağıdaki listeden, her konu için Kunduz eğitmenleri tarafından hazırlanmış TYT AYT Geometri ders notlarına ve örnek soru çözümlerine ulaşabilirsin. Geometri konuları aşağıda seni bekliyor!

TYT AYT Geometri Konu Anlatımı & Örnek Soru Çözümü – Konu Listesi

Temel Kavramlar: Açı – Doğru
Üçgen
Çokgenler ve Dörtgenler
Çember ve Daire

???

Bu konular bize ne çalışacağımızı anlatıyor!

TYT AYT Geometri konuları listesinden dilediğin konuyu seçerek hazırlıklarını tamamlayabilirsin! Tüm derslerde olduğu gibi Geometri dersinde de konuyu anlamadan sorulara geçmemen gerekir. Konuyu anladığına inandığında da önce çözümlü sorulardan, sonra da test sorularından çözümler yapmalısın. Geometri soru bankası taramak senin için değerli olacaktır. Konu çalışmalarını tamamladıktan sonra bolca yeni nesil sorularla pratik yapmak önemli. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan Tekrar Testleri ve Çözümleri de mutlaka işine yarayacaktır. Çok soru çözmek kadar, çözemediğin, tam anlamadığın soruların doğrusunu öğrenmek de önemli. Çünkü soru çözme amacımız, nerede eksik olduğumuzu görmek ve o konunun üstüne gitmek!??

☀️☀️☀️

Her ders için değişmeyen kilit nokta bol bol soru çözümü ile pratik yapmak. Çözemediğin sorulara yanıt bulmak istiyorsan sınava hazırlık sürecinde Kunduz hep yanında! Profesyonel eğitmenler tarafından hazırlanan Soru Çözümü, binlerce soru ve çözümden oluşan Soru Bankası hizmetlerimizden faydalanabilirsin.

Sınava hazırlanmanın en kolay yolu

Sınırsız video içerikler ve soru çözümleri ile sınava hazırlan

ÜCRETSİZ KAYDOL